• gratis inmeten
  • gratis montage
  • persoonlijke service
  • landelijk netwerk

Over ons

Menno Stundebeek is oprichter en eigenaar van Lumadesq. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in het oplossen van problemen met lichtinval en warmte. Lumadesq zonwering wordt al jaren toegepast in scholen en in kantooromgevingen. De laatste jaren werken veel mensen vanuit huis en het is de verwachting dat dit deels zo blijft. Het is voor Menno een kleine stap om ook werkplekken thuis te voorzien van zonwering die beeldschermreflectie tegen gaat. Van klanten horen we vaak terug dat zij de persoonlijke benadering erg waarderen.

Saskia Roest en Menno werken al zo'n tien jaar samen. Menno is vaak onderweg en Saskia regelt de back office werkzaamheden. Zo kun je haar aan de lijn krijgen als je ons belt en regelt zij administratief de afwikkeling van een project.

Dennis Groot is ook al jaren verbonden aan Lumadesq en zorgt ervoor dat de zonwering perfect wordt ingemeten en wordt gemonteerd. Samen met Ron van Dijk gaat hij het hele land door. Uiteraard hebben zij veel productkennis . Zij kunnen je uitstekend van advies voorzien voor jouw thuiswerkplek.

Het hele bedrijf is VCA-gecertificeerd, dit betekent dat alle collega's zich houden aan de veiligheidsvoorschriften en werken met goedgekeurde steigers, gereedschappen enz. Het werken in een compact team zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en van elkaar weten waar we mee bezig zijn. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk!

over ons thuiswerkplekzonwering