• gratis inmeten
 • gratis montage
 • persoonlijke service
 • landelijk netwerk

Hybride werken

hybride werken

Veel mensen geven de voorkeur aan de combinatie van thuiswerken en werken op kantoor. Dit kan in verschillende vormen, elk afhankelijk van de beschikbare werkplekken en de behoeften. Door met elkaar in gesprek te gaan en daarbij de verschillende vormen van hybride werken te verkennen, kun je goede werkafspraken maken en pas je de werkomgeving aan aan je behoeften. Zo creëer je de meest productieve werkomgeving. Door de locaties op elkaar te laten lijken, wordt de brug ook veel kleiner. Richt daarom jouw thuiswerkplek zo in, dat het net lijkt alsof je op kantoor zit.

 

Hybride werken, wat wil je weten?

 1. Voordelen hybride werken
 2. Onstuimig weer
 3. Winterzon
 4. Luxe van thuiswerken

1. Voordelen hybride werken

Hybride werken is erg populair geworden en dat is met goede reden, het hybride werken kent namelijk een aantal voordelen:

 • Verbeterde werk-privé balans
 • Meer flexibiliteit: wanneer en waar je werkt en de activiteiten kunnen aanpassen op de werkplek
 • De mogelijkheid om tijdens werk te sporten, boodschappen te doen, naar de huisarts te gaan of de kinderen op te vangen
 • Hogere productiviteit, motivatie en werkgeluk
 • Gelijkere man/vrouw verdeling in het huishouden en de zorg voor de kinderen

2. Onstuimig weer

Nu het volop herfst is moeten we rekening houden met slechter weer. Door blaadjes op de rails is de trein ook niet altijd een betrouwbare optie. De dagelijkse files zullen weer langer worden. En dat terwijl we recent al een paar keer het record van de langste file hebben verbroken. Het onstuimig weer zorgt er onder meer voor dat werknemers meer kwijt zijn aan reizen. Fijn als je thuis kunt werken en geen last hebt van files, slecht weer of onnodig reistijd. 

3. Winterzon

Ook in het najaar en in de winter kun je last hebben van beeldschermreflectie als de zon precies op jouw raam staat. Gelukkig is daar thuiswerkplekzonwering, zo kun je op elk moment van de dag geconcentreerd doorwerken zonder hinder te ondervinden van rechtstreeks zonlicht. Deze winterzon maakt het voor jou namelijk lastig om te concentreren, goede zonwering is hier de ideale oplossing voor! Bij het inrichten van je thuiswerkplek is het belang van goede zonwering enorm. Zo kan je besparen op de energierekening, heb je geen last meer van ongewilde zonnestralen en blijft de warmte beter binnen.

4. Luxe van thuiswerken

Met je eigen kopje koffie zit je al vroeg te werken. Je hebt immers geen reistijd. Fijn dat je tussendoor even een boodschap kunt doen, de hond kunt uitlaten of iets anders aan beweging kunt doen. Dit houdt je fit en daarna ga je weer fris aan de slag. Doordat je op tijd het avondeten kunt regelen, hou je een lange avond over voor ontspanning. Dat is het luxe van thuiswerken en hybride werken; comfort, gemak en efficiëntie.

Ander nieuws:

Zonwering bij jou thuis 22-02-2023

Mooi appartement 08-02-2023

Goede voornemens 29-12-2022

werkplek in woonkamer

Woonkamer omtoveren tot goede werkplek 19-01-2023