• gratis inmeten
  • gratis montage
  • persoonlijke service
  • landelijk netwerk

Wij richten niet alleen thuiswerkplekken in, maar ook stees meer appartementen. De warmtewerende werking van de zonwering voor thuis is een groot voordeel, zowel in de winter als in de zomer. De binnenzonwering is een stuk makkelijker te monteren dan buitenzonweing en biedt vele voordelen. We komen graag bij jou thuis, zodat we samen kunnen bepalen wat de beste oplossing is voor de vaak vele ramen een bijvoorbeeld een appartement. Wil je nog voor het voorjaar begint de zonwering regelen? Doorgaans monteren we de voor ju op maat gemaakte zonwering binnen een week of vier.  

Lees verder

08-02-2023

Mooi appartement


Als eigenaar van een appartement kies je waarschijnlijk eerder voor binnenzonwering dan voor buitenzonwering. Het aangezicht van het gemeenschappelijke gebouw blijft onaangetast. Daarnaast is montage op grote hoogte vanuit binnen veel makkelijker dan vanaf buiten. En de wind heeft geen vat op binnenzonwering. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun woonkamer om te toveren tot een goede werkplek of een plek waar je zonder beeldschermreflectie televisie kunt kijken

Lees verder

29-12-2022

Goede voornemens


Misschien is minder werken voor jou haalbaar. Mocht dat niet zo zijn, zorg dan in elk geval voor een goede werkplek. Naast fijne meubels is ook zonwering van grote invloed op je gemoed. De oplossing voor een effectieve thuiswerkdag is dichtbij. Voor jouw mooie thuiskantoor hebben wij tips om het jaar goed mee te beginnen!

Lees verder
werkplek in woonkamer

Het werken vanuit huis is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat betekent dat steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om hun woonkamer om te toveren tot een goede werkplek. Als je een werkplek in je woonkamer wilt inrichten, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat het comfortabel en productief is.

Lees verder
thuiskantoor inrichten

Het maakt niet uit of u fulltime of slechts een paar dagen per week thuis werkt, het is belangrijk om een ruimte te creëren die uw werk en privéleven scheidt. Het is net zo belangrijk dat uw thuiskantoor volledig is uitgerust met de juiste uitrusting en accessoires om de dag draaglijker en comfortabeler te maken.

Lees verder
Optimale zonwering met oog voor duurzaamheid

Lumadesq is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in levering en montage van op maat gemaakte binnenzonwering. Het monteren aan de binnenkant biedt veel voordelen

Lees verder
Lichtinval tijdens thuiswerken

Wat vooral belangrijk bij je thuiswerkplek is, is dat je er comfortabel kan zitten, er rustig kunt werken en dat er voldoende daglicht is. Naast ergonomische producten zoals een goede stoel en toetsenbord, is het zeker belangrijk om stil te staan bij de lichtinval tijdens het thuiswerken.

Lees verder
hybride werken

Veel mensen geven de voorkeur aan de combinatie van thuiswerken en werken op kantoor. Dit kan in verschillende vormen, elk afhankelijk van de beschikbare werkplekken en de behoeften. Door met elkaar in gesprek te gaan en daarbij de verschillende vormen van hybride werken te verkennen, kun je goede werkafspraken maken en pas je de werkomgeving aan aan je behoeften. Zo creëer je de meest productieve werkomgeving. Door de locaties op elkaar te laten lijken, wordt de brug ook veel kleiner. Richt daarom jouw thuiswerkplek zo in, dat het net lijkt alsof je op kantoor zit.

Lees verder
thuis kantoor zonwering

Als je een koel huis wilt, kun je niet zonder goede zonwering. Net als goed geïsoleerde muren en vloer, is zonwering ook erg belangrijk voor een koel huis. Milieu Centraal meldt zelfs dat de combinatie van zonwering en HR++ glas tot 80% van de warmte kan vasthouden. In de winters is dit natuurlijk ideaal, in de zomer kan zonwering juist de zon buitenhouden, daarmee zal de tempratuur in huis niet snel stijgen. Het belang van goede zonwering? Het beter kunnen managen van de tempratuur binnenshuis.

Lees verder
gezonde thuiswerkplek

Thuiswerken is heel normaal geworden, toch weet niet hoe iedereen hoe ze makkelijk en effectief kunnen thuiswerken. Het voordeel van thuiswerken is dat het tijd bespaart, werk nu makkelijker met privé te combineren is en dat je zelf je thuiswerkplek kan inrichten. In dit blog lees je tips voor een gezonde thuiswerkplek!

Lees verder
Verduurzaming van je woning

Er zijn veel mogelijkheden om je huis te verduurzamen en te besparen op je energiekosten. Natuurlijk weet je zelf ook manieren om je woning te verduurzamen, zoals korter douche, maar je kunt ook zonwering aanschaffen. Zonwering zorgt er namelijk voor dat warmte makkelijker binnen of buiten gehouden kan worden. Lees hier meer over hoe het werkt!

Lees verder
verlichting op thuiskantoor

Goede verlichting verkleint de kans op vermoeidheid en draagt bij aan een gezonde en vitale werkdag. Op kantoor wordt verlichting meestal centraal geregeld en moet aan strenge eisen voldoen. Maar ook verlichting voor thuiswerkplekken moet, zeker op de lange termijn, voldoen aan de arbeidsomstandighedenregelgeving, aldus de woordvoerder.

Lees verder
Gezonde thuiswerkplek

Een gezonde thuiswerkplek is essentieel voor de productiviteit van werknemers. Werknemers worden effectiever en ervaren een betere balans tussen het prive- en zakelijk leven. Een gezonde thuiswerkplek bevat onder andere goed apparatuur als een bureau, laptop, bureaustoel, zonnewering en meer.

Lees verder
Thuis ontsnappen aan de hitte met zonwering

Nu het volop zomer is, lopen de temperaturen soms behoorlijk op. Op sommige momenten wil je ontsnappen aan de hitte: zonwering biedt daarvoor de uitkomst. Sluit de zonwering al voordat de eerste zonnestralen in de ochtend op het raam branden. De buitenkant van de thuiswerkplekzonwering weerkaatst het zonlicht waardoor de warmte niet door de woning wordt geabsorbeerd en buiten blijft. Dat scheelt al gauw 7 tot 8 °C op de binnentemperatuur.

Lees verder
Experimenteren met thuiswerken en kantoor

Capgemini heeft in opdracht van het ministerie van SZW interviews gehouden met werkgevers en werknemers van tien verschillende organisaties. Het doel van deze interviews was om inzicht te krijgen in hoe de geïnterviewden hybride werken in de praktijk organiseren (toen het thuiswerkadvies dit toeliet) en hoe deze organisaties zich voorbereiden op de toekomst. Alle gesproken organisaties faciliteren een thuiswerkplek voor hun werknemers. Medewerkers geven in de gesprekken aan dat dit echt als een randvoorwaarde wordt ervaren voor het hybride werken.

Lees verder
effectief thuiswerken

We willen allemaal effectief thuiswerken en zorgen massaal voor goede apparatuur en ergonomische spullen. Het belang van daglicht is niet bij iedereen even goed bekend. Daglicht heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van kunstlicht.

Lees verder
thuiswerken na corona

Door het coronavirus heeft de wereld kennis gemaakt met thuiswerken. We hebben de voor- en nadelen ervan ervaren en gaan langzaam over op een combinatie van thuis en op kantoor werken: hybride werken.

 

Lees verder
Thuiswerkplek zorgeloos inrichten

26-04-2022

Zorgeloos


Geen zin om je zonwering in te meten en te monteren? Geen probleem, wij komen bij jou thuis langs en geven je advies. Jij kunt gewoon door met je werk en loopt ook geen risico dat het niet past. Jij hoeft de deur niet uit en hebt binnenkort zonwering om goed bij te kunnen werken.

 

Lees verder
Licht op de werkplek

Je denkt misschien dat zonwering niet zo belangrijk is bij de inrichting van je thuiswerkplek, maar niets is minder waar. Wist je dat je productiviteit voor een groot deel wordt bepaald door de hoeveelheid daglicht die binnen valt? En daar heb je zelf invloed op door het licht op de werkplek goed te beheren.

 

Lees verder
thuiswerken

10-02-2022

Thuiswerken


Het is alweer twee jaar geleden dat we massaal thuis moesten werken. Sommigen vinden het super fijn en zijn productiever zonder afleiding van collega’s. Anderen missen de gezelligheid van het werken op locatie. Thuiswerken zal een vast onderdeel van je totale werkweek blijven.

 

Lees verder