• gratis inmeten
 • gratis montage
 • persoonlijke service
 • landelijk netwerk

Effectief thuiswerken07-06-2022

effectief thuiswerken

Effectief thuiswerken, hoe doe je dat?

We willen allemaal effectief thuiswerken en zorgen massaal voor goede apparatuur en ergonomische spullen. Het belang van daglicht is niet bij iedereen even goed bekend. Daglicht heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van kunstlicht. Het stimuleert belangrijke processen in ons lichaam, zoals de aanmaak van vitamines en regelt het bioritme. Daglicht zorgt ervoor dat we ons fitter voelen waardoor we productiever zijn en minder fouten maken.

 1. Daglicht
 2. Energiebesparing, klimaatbeheersing en temperatuurregulatie
 3. Special gehamerde en geplisseerde folie
 4. Wat levert goede zonwering jou op?

1. Daglicht

Op plekken waar het daglicht niet goed kan komen, is kunstlicht nodig. Dit is monotoon van aard, kan flikkeren en heeft een lagere intensiteit. We hebben het nodig voor een productieve en effectieve thuiswerkdag. Daglicht is dus veel beter voor een effectieve werkdag, het is ook nog eens gratis én beter voor het milieu. Maar het directe zonlicht zorgt ook voor hinder en overlast. Als zonnestralen ons thuis(kantoor) binnenkomen kan dat heerlijk zijn. Het kan er echter ook voor zorgen dat de werkplek (te) warm wordt. Te veel licht op de werkplek heeft invloed het zicht op de beeldschermen en op ons het totale fysieke welbevinden. De Arbowetgeving adviseert voor een beeldschermwerkplek een lichthoeveelheid van 600 tot 800 lux. Zonder zonwering komt achter glas 20.000 lux aan zonlicht binnen. De thuiswerkplekzonwering reduceert deze hoeveelheid tot 800 lux. Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk, maar andersom wel. Nooit meer last van beeldschermreflectie en nu makkelijker effectief thuiswerken.

2. Energiebesparing, klimaatbeheersing en temperatuurregulatie

Het gebruik van de juiste zonwering zorgt voor de ideale omstandigheden voor effectief thuiswerken. Het zorgt voor ongestoord kunnen werken in een comfortabele werkomgeving met optimale temperatuur en belichting. Onderwerpen als energiebesparing, klimaatbeheersing, temperatuurregulatie zijn erg actueel. Weet je dat zonwering een belangrijke rol speelt in het creëren van een optimaal binnenklimaat?

3. Speciale gehamerde en geplisseerde folie

De speciale machinaal gehamerde en geplisseerde folie zorgt voor uitstekende zonreflectie, maar reguleert ook het binnenkomende licht. Dit is natuurlijk ideaal voor iedereen die effectief wil thuiswerken! Door de speciale prismatechnologie krijgt de warmte geen kans om naar binnen te komen. Er is voldoende daglicht om prettig te kunnen werken. Jouw thuiswerkplek wordt geen donkere plek en je kunt naar buiten kijken. De ramen kunnen gewoon geopend worden voor de nodige frisse lucht. Thuiswerkplekzonwering heeft een aantal voordelen ten opzichte van buitenzonwering. Het is niet gevoelig voor weersomstandigheden en vandalisme en zorgt voor optimale ventilatie. Het gaat lang mee, is onderhoudsvrij en door de isolerende werking vermindert het energieverbruik.

4. Wat levert goede zonwering jou op?

Het hebben van goede zonwering levert je veel op:

 • Geen beeldschermreflectie, geen verblinding door zonlicht
 • Vrij zicht naar buiten
 • Goed voor het beheersen van de temperatuur
 • Per raam handmatig te bedienen, kan ook elekrisch

Kies jij bij effectief thuiswerken voor de thuiswerkplekzonwering?

Ander nieuws:

Zonwering bij jou thuis 22-02-2023

Mooi appartement 08-02-2023

Goede voornemens 29-12-2022

werkplek in woonkamer

Woonkamer omtoveren tot goede werkplek 19-01-2023