• gratis inmeten
  • gratis montage
  • persoonlijke service
  • landelijk netwerk
gezonde thuiswerkplek

Thuiswerken is heel normaal geworden, toch weet niet hoe iedereen hoe ze makkelijk en effectief kunnen thuiswerken. Het voordeel van thuiswerken is dat het tijd bespaard, werk nu makkelijker met privé te combineren is en dat je zelf je thuiswerkplek kan inrichten. In dit blog lees je tips voor een gezonde thuiswerkplek!

Lees verder
Verduurzaming van je woning

Er zijn veel mogelijkheden om je huis te verduurzamen en te besparen op je energiekosten. Natuurlijk weet je zelf ook manieren om je woning te verduurzamen, zoals korter douche, maar je kunt ook zonwering aanschaffen. Zonwering zorgt er namelijk voor dat warmte makkelijker binnen of buiten gehouden kan worden. Lees hier meer over hoe het werkt!

Lees verder
verlichting op thuiskantoor

Goede verlichting verkleint de kans op vermoeidheid en draagt bij aan een gezonde en vitale werkdag. Op kantoor wordt verlichting meestal centraal geregeld en moet aan strenge eisen voldoen. Maar ook verlichting voor thuiswerkplekken moet, zeker op de lange termijn, voldoen aan de arbeidsomstandighedenregelgeving, aldus de woordvoerder.

Lees verder
Gezonde thuiswerkplek

Een gezonde thuiswerkplek is essentieel voor de productiviteit van werknemers. Werknemers worden effectiever en ervaren een betere balans tussen het prive- en zakelijk leven. Een gezonde thuiswerkplek bevat onder andere goed apparatuur als een bureau, laptop, bureaustoel, zonnewering en meer.

Lees verder
Thuis ontsnappen aan de hitte met zonwering

Nu het volop zomer is, lopen de temperaturen soms behoorlijk op. Op sommige momenten wil je ontsnappen aan de hitte: zonwering biedt daarvoor de uitkomst. Sluit de zonwering al voordat de eerste zonnestralen in de ochtend op het raam branden. De buitenkant van de thuiswerkplekzonwering weerkaatst het zonlicht waardoor de warmte niet door de woning wordt geabsorbeerd en buiten blijft. Dat scheelt al gauw 7 tot 8 °C op de binnentemperatuur.

Lees verder
Experimenteren met thuiswerken en kantoor

Capgemini heeft in opdracht van het ministerie van SZW interviews gehouden met werkgevers en werknemers van tien verschillende organisaties. Het doel van deze interviews was om inzicht te krijgen in hoe de geïnterviewden hybride werken in de praktijk organiseren (toen het thuiswerkadvies dit toeliet) en hoe deze organisaties zich voorbereiden op de toekomst. Alle gesproken organisaties faciliteren een thuiswerkplek voor hun werknemers. Medewerkers geven in de gesprekken aan dat dit echt als een randvoorwaarde wordt ervaren voor het hybride werken.

Lees verder
effectief thuiswerken

We willen allemaal effectief thuiswerken en zorgen massaal voor goede apparatuur en ergonomische spullen. Het belang van daglicht is niet bij iedereen even goed bekend. Daglicht heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van kunstlicht.

Lees verder
thuiswerken na corona

Door het coronavirus heeft de wereld kennis gemaakt met thuiswerken. We hebben de voor- en nadelen ervan ervaren en gaan langzaam over op een combinatie van thuis en op kantoor werken: hybride werken.

 

Lees verder
Thuiswerkplek zorgeloos inrichten

26-04-2022

Zorgeloos


Geen zin om je zonwering in te meten en te monteren? Geen probleem, wij komen bij jou thuis langs en geven je advies. Jij kunt gewoon door met je werk en loopt ook geen risico dat het niet past. Jij hoeft de deur niet uit en hebt binnenkort zonwering om goed bij te kunnen werken.

 

Lees verder
Licht op de werkplek

Je denkt misschien dat zonwering niet zo belangrijk is bij de inrichting van je thuiswerkplek, maar niets is minder waar. Wist je dat je productiviteit voor een groot deel wordt bepaald door de hoeveelheid daglicht die binnen valt? En daar heb je zelf invloed op door het licht op de werkplek goed te beheren.

 

Lees verder
thuiswerken

10-02-2022

Thuiswerken


Het is alweer twee jaar geleden dat we massaal thuis moesten werken. Sommigen vinden het super fijn en zijn productiever zonder afleiding van collega’s. Anderen missen de gezelligheid van het werken op locatie. Thuiswerken zal een vast onderdeel van je totale werkweek blijven.

 

Lees verder