• gratis inmeten
  • gratis montage
  • persoonlijke service
  • landelijk netwerk

Thuiswerkplekzonwering

zonwering bij u thuis

meer info

Zonwering voor bij jou thuis

Binnenzonwering voor elk appartement

Om aan de gevel van een gebouw zonwering te mogen monteren is vaak toestemming van de VvE nodig. Daarnaast is er voor montage op hoogte meestal een hoogwerker nodig. Dat geldt niet voor de binnenzonwering van Lumadesq die aan de binnenkant van het raam gemonteerd wordt.   

Thuiswerkplek

Voor de ideale thuiswerkplek is goede zonwering essentieel. Werkplekzonwering is ideaal voor het tegen gaan van beeldschermreflectie en het buiten houden van ongewenste hitte. In de winter werkt het andersom en blijft de warmte binnen als je de zonwering naar beneden doet. Thuiswerkplekzonwering is perfect voor de inrichting van je thuiswerkplek.

Thuiswerkplekzonwering heeft dezelfde warmtewerende eigenschappen als buitenzonwering.

Lumadesq zonwering voor bij jou thuis.


voer maten in voor een prijsindicatie

 

Meer informatie of advies?

Bel ons op 030 711 56 79 of stuur een email, we denken graag met u mee. 


Ervaringen

De zon was erg hinderlijk voor mijn zicht op het beeldscherm. Nu de zonwering hangt, mag van mij die zon komen! Mooi strak en fijn dat ik vrij naar buiten kan blijven kijken. 

Gelukkig geen irritante schittering meer op mijn beeldscherm. Ik vind het prettig dat ik naar buiten kan kijken en ook het raam open kan zetten. 

Strak product, voegt zichtbare waarde toe aan de uitstraling van onze werkkamer.

Op kantoor hangt de thuiswerkplekzonwering. Fijn om dit nu ook thuis op mijn werkplek te hebben!

Erg blij met de geplaatste thuiswerkplekzonwering. Alles strak en netjes! Fijn dat ik het zelf niet precies hoefde in te meten.

Wow, dat ging lekker soepel! Eindelijk geen hinderlijke reflecties meer op mijn beeldscherm. Alles keurig op maat afgeleverd en gemonteerd. 

Super enthousiast over mijn nieuwe werkplek thuis. Voelt net als op de zaak. Ik ben blij!

De kleurenstaalkaart die de monteur meenam maakte het gemakkelijk kiezen. En dat alles perfect werd gemonteerd terwijl ik door kon werken: wat een luxe!