• gratis inmeten
  • gratis montage
  • persoonlijke service
  • landelijk netwerk
Veelgestelde vragen

Gratis inmeten

Wij meten de zonwering bij u thuis in, zodat we zeker weten dat dit perfect past. We laten u stalen zien en bespreken de (kleur) mogelijkheden met u. U bepaalt aan de hand daarvan wat u precies wilt en wij gaan daarmee aan de slag.

Gratis montage

Zodra uw zonwering uit productie is, nemen we contact met u op. We maken een afspraak voor het monteren van de zonwering bij u thuis. Meestal is dit binnen drie weken.

Persoonlijke service

Wij werken met een compact team en willen graag de beste oplossing voor u. U kunt ons makkelijk bereiken als u vragen heeft. U mag rekenen op onze persoonlijke aandacht.

Landelijk netwerk

Wij werken door het hele land heen. Vanuit Nieuwegein kunnen we makkelijk alle klanten bereiken binnen Nederland.

Wat is werkplekzonwering?

Werkplekzonwering is binnenzonwering die speciaal is ontwikkeld om beeldschermreflectie tegen te gaan en ervoor te zorgen dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Er is voldoende daglicht en u kunt gewoon naar buiten kijken. De woning wordt geen donkere plek. De ramen kunnen gewoon open voor de nodige frisse lucht. De maximale breedte bij werkplekzonwering is 220 cm.

Bestellen en betalen

Voer enkele details is over de zonwering waar u belangstelling voor heeft. U ziet een prijsindicatie voor de zonwering; inclusief het inmeten en monteren door ons. Als u uw gegevens achter laat, nemen we telefonisch contact met u op voor verdere afstemming en plannen we een afspraak bij u thuis in. We laten u stalen zien en bespreken de (kleur) mogelijkheden met u. U bepaalt aan de hand daarvan wat u precies wilt en wij gaan daarmee aan de slag. Zodra de voor u op maat gemaakte zonwering uit productie komt, plannen we een nieuw afspraak in voor de montage. U betaalt pas achteraf, als de zonwering bij u thuis helemaal naar wens hangt.

Kan ik de producten ergens bekijken?

We kunnen je een adres opgeven bij jou in de buurt waar de zonwering hangt, zodat je deze kunt bekijken. Er is geen showroom.

Hoe onderhoud ik de zonwering?

De zonwering is onderhoudsvrij. Wilt u toch een vlekje wegwerken? Dan kunt u de thuiswerkplekzonwering eenvoudig schoon maken door deze af te nemen met lauwwarm water of met een mild schoonmaakmiddel.

Is de zonwering bedoeld voor de binnen- of buitenzijde van het glas?

Werkplekzonwering is speciaal bedoeld voor de binnenzijde van het glas. De zonwering heeft hetzelfde effect op het binnenklimaat als een screen aan de buitenzijde. Doordat de zonwering binnen hangt, is er geen onderhoud nodig en heeft u geen last van weersinvloeden.  Het product gaat daarom jarenlang mee.