• gratis inmeten
  • gratis montage
  • persoonlijke service
  • landelijk netwerk
Veelgestelde vragen

Gratis inmeten

Wij meten de zonwering bij jou in, zodat we zeker weten dat dit past. We laten je stalen zien en bespreken de (kleur) mogelijkheden met je. Jij bepaalt aan de hand daarvan wat je precies wilt en wij gaan daarmee aan de slag.

Gratis montage

Zodra je zonwering uit productie is, nemen we contact met je op. We maken een afspraak voor het monteren van de zonwering bij jou thuis. Meestal is dit binnen drie weken.

Persoonlijke service

Wij werken met een compact team en willen graag de beste oplossing voor jou. Je kunt ons makkelijk bereiken als je vragen hebt. Je mag rekenen op onze persoonlijke aandacht.

Landelijk netwerk

Wij werken door het hele land heen. Vanuit Nieuwegein kunnen we makkelijk alle klanten bereiken binnen Nederland.

Wat is werkplekzonwering?

Werkplekzonwering is binnenzonwering die speciaal is ontwikkeld om beeldschermreflectie tegen te gaan en ervoor te zorgen dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Er is voldoende daglicht om prettig te kunnen werken. Jouw thuiswerkplek is geen donkere plek en je kijkt vrij naar buiten. De ramen kunnen gewoon open voor de nodige frisse lucht. De maximale breedte bij werkplekzonwering is 220 cm.

Bestellen en betalen

Voer enkele details is over de zonwering die je wenst. Je ziet een prijsindicatie voor de zonwering; inclusief het inmeten en monteren door ons. Als je je gegevens achter laat, nemen we telefonisch contact met je op voor verdere afstemming en plannen we een afspraak bij jou thuis in. We laten je stalen zien en bespreken de (kleur) mogelijkheden met je. Jij bepaalt aan de hand daarvan wat je precies wilt en wij gaan daarmee aan de slag. Zodra de voor jou op maat gemaakte zonwering uit productie komt, plannen we een nieuw afspraak in voor de montage. Je betaalt pas achteraf, als de zonwering bij jou thuis hangt!

Kan ik de producten ergens bekijken?

We kunnen je een adres opgeven bij jou in de buurt waar de zonwering hangt, zodat je deze kunt bekijken. Er is geen showroom.

Hoe onderhoud ik de zonwering?

De zonwering is onderhoudsvrij. Wil je toch een vlekje wegwerken? Dan kan je ze eenvoudig schoon maken door deze af te nemen met lauwwarm water of met een schoonmaakmiddel.

Is de zonwering bedoeld voor de binnen- of buitenzijde van het glas?

Werkplekzonwering is speciaal bedoeld voor de binnenzijde van het glas. De zonwering heeft hetzelfde effect op het binnenklimaat als een screen aan de buitenzijde. Doordat de zonwering binnen hangt, is er geen onderhoud nodig en heb je geen last van weersinvloeden.  Het gaat dus jarenlang mee.